La-Gasparini

 LAG produkter udgør en sammen sætning mellem, den italienske teknologi, innovation, sans for detaljer og design og det store kinesiske produktions kapacitet.
Med valg af de bedste komponenter i verden vil La-Gasparini Machine & Tools, være den bedste produktsent til den bedste pris på markedet.
En af styrkerne i selskabet, er den konstante forskning i retning af produktinnovation, som kan forbedre arbejdsmiljø, ydeevne og gøre det muligt, at reducere produktions omkostningerne, og ikke mindst mindske fejlproduktion og dermed øge produktiviteten.
LAG er produkterne, som medarbejderne sætte en ære, stolthed og glæde i at udføre arbejdsopgaver, dette smitter af på kvaliteten i de færdige produkter.
Arbejdsglæde skaber trivsel og gode produkter…
Opmærksomheden på kvalitet overholdes på hvert trin, af produktionen og skaber dermed en større tillid til La-Gasparini Machine & Tools produktions kvalitet, der vil holde maskinerne kørende i årevis.

 

Kantpressere

La-Gasparini er hos J.M. Maskiner.

J.M. Maskiner ser et stort forretnings potentiale i dette produkt, da det på kantpresser siden i uofficiel test er kåret blandt de bedste i verden. Dette skyldes Adelino Gasparini’s mange års erfaring med produktion af sakse og kantpressere i Italien, hvor erfaring, udvikling og ikke mindst de mest erfarne medarbejdere fulgte med Adelino Gasparini.

I de sidste par år er der arbejdet med forbedringer, for at få det perfekte buk, uden at operatøren skal korrigere. Gøre det muligt, at reducere produktions omkostningerne, og ikke mindst mindske fejlproduktion og dermed øge produktiviteten..
Det unikke ved La-Gasparini kantpressen er, at maskinens operatør ikke skal forholde sig til deformationer, afbøjninger i maskingavle(patenteret G-REFLEX system), overbro og  underbro. Dette gøres automatisk via det aktive bomberingssystem G-CS

 Se: Hvorfor alle forudsigelser er upålidelige