La-Gasparini

 LAG produkter udgør en sammen sætning mellem, den italienske teknologi, innovation, sans for detaljer og design og det store kinesiske produktions kapacitet.
Med valg af de bedste komponenter i verden vil La-Gasparini Machine & Tools, være den bedste produktsent til den bedste pris på markedet.
En af styrkerne i selskabet, er den konstante forskning i retning af produktinnovation, som kan forbedre arbejdsmiljø, ydeevne og gøre det muligt, at reducere produktions omkostningerne, og ikke mindst mindske fejlproduktion og dermed øge produktiviteten.
LAG er produkterne, som medarbejderne sætte en ære, stolthed og glæde i at udføre arbejdsopgaver, dette smitter af på kvaliteten i de færdige produkter.
Arbejdsglæde skaber trivsel og gode produkter…
Opmærksomheden på kvalitet overholdes på hvert trin, af produktionen og skaber dermed en større tillid til La-Gasparini Machine & Tools produktions kvalitet, der vil holde maskinerne kørende i årevis.

 

 

La-Gasparini Sakse

La-Gasparini Hydraulisk pladesaks

Pålidelighed, Precision

La-Gasparini CNC hydraulisk sakse i serien GC er blandt de bedste sakse på markedet. LAG adskiller sig fra konventionelle sakse med Enestående præcision og stivhed kendte standard komponenter, en kvalitet og design, der vil give dig mest for din investering.